Varenummer 12 01 111

Härkila Heat varmevest

På lager
DKK 1.999,00
(DKK 1.599,20 ekskl. moms)

Meget komfortabel og praktisk vest med varmeregulerende varmefunktion. Materialet er let og den varmereflekterende inderside holder effektivt på varmen. Vesten er letforet og de dobbelte varmemembraner er indsyet mellem skulderbladene og på lænden. Der er strækbare paneler i siderne af veste, hvilket understreger det høje komfortniveau og sikrer god bevægelsesfrihed. Den høje krave er belagt med blød fleece på indersiden. Varmefunktionen er let at styre. Knappen på vesten kan indstille temperaturen i 3 trin med hver sin farveindikering. Benyttes Härkilas app kan temperaturen justeres trinløst fra +30 til +53 grader C. (Appen skal downloades til en smartphone/tablet.) Når den ønskede temperatur er opnået, går varmemembranerne automatisk i dvale for at spare på strømmen. Derefter slår varmemembranerne automatisk til igen, hvis temperaturen i vesten falder 1-2 grader under den temperatur, som vesten er indstillet til. Med den medfølgende powerbank (10.000 mAh) kan vesten holde en temperatur på 52 grader i ca. 7 timer ved en udendørstemperatur på 0 grader. Det er muligt at benytte en anden powerbank end den der følger med. Vesten har 2 forlommer med lynlås (den højre har plads til powerbanken), 1 brystlomme med lynlås og 1 inderlomme med lynlås. Med elastikkant i kraven, forneden og i ærmegabene. Vesten er forsynet med vandtæt USB-stik og fleksible varmemembraner, så vesten kan maskinvaskes ved 30 grader C.
Inklusiv 10.000 mAh powerbank med 5V/2A Li-polymer batteri. Der medfølger USB/micro-USB kabel til opladning samt  vandtæt drybag til transport/opbevaring af vesten.

Den smarte powerbank har indbygget kompas og LED lys, så den kan bruges som lommelygte i nødstilfælde.

Unisex model. (Herrestørrelser.)
Materiale: 100% polyester (20 denier poly-strik.) Inderside: Varmereflekterende sølvprint. For: 80 g Thermo Poly Shield Fill.

Indstillingsmuligheder via knappen:
Blå: 38 grader C.
Gul: 46 grader C.
Rød: 53 grader C.
Indstillingsmuligheder via app:
Trinløs fra 30-53 grader C.